MBO Groningen

Welkom bij onze mbo-vestiging in Groningen. Leuk dat je een kijkje neemt!

We hopen dat je een goede indruk krijgt van onze school. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Het telefoonnummer en mailadres vind je op deze pagina. Ben je serieus geïnteresseerd en zou je wel eens mee willen lopen tijdens een lesdag? Stuur dan een mail naar onze decaan de heer Stelling: klik hier om te mailen.

Open Dag
De open dagen zijn inmiddels voorbij. Heb je ze gemist en wil je toch eens komen kijken? Neem dan contact met ons op. 

Voor een foto-impressie van de open dag van 2014, klik hier.

AOC Terra MBO Groningen
Hereweg 99, 9721 AA Groningen
T (050) 529 78 00 | mbo.groningen@aocterra.nlRoutebeschrijving

Activiteitenkalender

Datum
Activiteit
Opleiding
22-05-2014 22 mei: last minute informatiemarkt |

De last minute informatiemarkt is bestemd voor jongeren die nog geen keuze hebben gemaakt voor een vervolgopleiding. Je bent van harte welkom op donderdag 22 mei aan de Hereweg 99 in Groningen. De markt duurt van 16.00 - 20.00 uur. 

Alle
02-06-2014 Excursie FloCert Landesgartenschau Papenburg |

Op maandag 2 juni organiseert AOC Terra in Groningen een excursie naar de Landesgartenschau in Papenburg. Deze excursie is bedoeld voor bloemisten en heeft als thema FlorCert. Dit is een Europees programma om de kwaliteit van het bloemschikonderwijs op niveau te houden. Derdejaars leerlingen van AOC Terra maken die week in Papenburg bloemwerk voor de binnententoonstelling. Tijdens de excursie komen deelnemers uit zeven Europese landen in het kader van FlorCert kijken hoe de leerlingen te werk gaan.

Bloem & Design
03-06-2014 FlorCert Seminar |

Op dinsdag 3 juni vindt er een FlorCert seminar plaats bij AOC Terra Hereweg 99 in Groningen. Het seminar duurt van 16.00 tot 18.00 uur en is bedoeld voor  scholen en bedrijven die geïnteresseerd zijn in FlorCert. FlorCert is een Europees programma om de kwaliteit van het bloemschikonderwijs op niveau te houden. 

Bloem & Design